מתנות מחברה שהחברה שלי נותנת לה שירותים

שאלה:

אני עובד בחברה שנותנת שירותים לחברת ביטוח הראל
ולאחר שאישרו אותי לעבוד מולם יש לי מס' עובד בהראל ואני מתחבר למערכות שלהם כדי לתת שירות
בכל אופן הם שולחים לי הודעות עם מתנות כשאני מזין את מס' העובד שלי בהראל אני יכול לבחור מתנה כמו ששאר העובדים מקבלים
שאלתי את מנהלת הלקוח מהחברה שלי ואמרה לי שאני יכול להנות מהמתנות (כנראה אמרה ללא ששאלה שם את משאבי אנוש הראל)
המתנות זה משהו גלובאלי שנשלח לכל העובדים של הראל אך אני עובד בחברה אחרת שנותנת שירותים להראל
יש לציין שאני נותן שירותים גם להראל וגם לחברות נוספות
אני יכול להנות מהמתנות שהם שולחים לי? אני רק צריך לאשר בקישור והמתנה תשלח אלי
תודה

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך לקבל את המתנות, חברת הראל מזכים אותך כעובד בחברה ושולחים לך מתנות. וגם קיבלת אישור מהמנהלת שלך לקחת את המתנות ולכן המתנות הם שלך.

בהצלחה.