ג'וקים בתחתית מעטפת סיר בישול איטי

שאלה:

שלום,
יש לי סיר בישול איטי שאני מכין בו בדרך כלל חמין.
היום הוצאתי את הסיר כדי לנקות, וראיתי על מעטפת הברזל (איפה שמניחים את הסיר) זבובון בגודל של בערך מילימטר-שניים מת וג'וקון בערך 3 מילימטר מת. האם יש איזשהי בעיה עם הסיר (נראה לי שעשוי מחרס אך אני לא בטוח והוא מצופה במשהו שחור אם אני לא טועה שאני לא בטוח ממה עשוי הציפוי) או בעיה אחרת או שהכל בסדר?
תודה

תשובה:

אין שום בעיה עם הסיר, רק כדאי לרחוץ כדי שלא יכנסו חרקים שאולי נותרו לתוך האוכל.