סגנון התכתבות עם גברים במסגרת העבודה

שאלה:

במסגרת עבודתי מקובל שפנייה במייל למישהו/מישהי פותחים ב-"היי" עם שם פרטי. (כמו "היי דני" וכו'…)
זו פניה מקובלת ודי רשמית אצלנו בעבודה.
יש בעיה שאפנה כך במיילים לגברים?
תודה.

תשובה:

בעיני אין מקום לכך, אני בטוח שאם תכתבי שלום דני, זה יתקבל בסדר גמור, ואדרבה, זה שאת טיפונת מבדלת את עצמך מהסגנון הרגיל זו בדיוק ההתנהגות המדוייקת. להיות מנומס ונוח כן, להיות חברי לא.

בהצלחה רבה מאוד.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם אפשר להמנע בלי שיעליב בודאי עדיף, אם אי אפשר, אז ההחלפה מהיי לשלום נותנת קצת יותר רשמיות ולא נורא, הכל לפי הענין.