דיבור עם האשה

שאלה:

בסיעתא דשמיא
אסור להרבות שיחה עם האשה כידוע ובאשתו אמרו, השאלה כמה ואיך הדיבור צריך להראות? הדעה הרווחת שהגבר מחזר אחר האשה, אך אם יתן לה הרבה יחס בסוף ימאס עליה ולא תעריך, מצד שני גם לא לדבר בכלל זה לא טוב, אז איך הדיבור עם אשה צריך להיות בצורה שהיא תעריך את הגבר?

תשובה:

שלום וברכה

אין חשש בכלל, לצערנו המצב הוא בדרך כלל הפוך, שהגבר מידי עסוק בשלו, בעיתון בטלפון במקרה הגרוע ובלימודים או בעבודה במקרה הפחות גרוע, אבל לא מספיק משקיעים בזוגיות… כך שמה שצריך לשים לב זה לא לדבר פחות מידי, מיותר מידי אני לא חושש.

חיים טובים ומאושרים!