פינוי משרד

שאלה:

שלום וברכה
עד לאחרונה ניהלתי כולל מסוים ופוטרתי מסיבות לא כל כך נעימות
לצערי הרב ראש הכולל שמינה אותי מתכחש להכל הן שמינה אותי והן שפיטר אותי
לפי מה שהתייעצתי עם דיינים שליט"א אין זה נכון ובאמת הכולל שייך לו
ב"ה ויתרתי לו על כספי הפיצויים ולא תבעתי אותו לדין תורה על זה

משך הזמן שניהלתי את הכולל שכרתי משרד ועכשיו הגיע הזמן לפנות את המשרד וכמובן נשאר שם הרבה דברים השייכים לכולל
שלחתי כמה מיילים לראש הכולל וגם אמרתי לו שהמשכיר מבקש לפנות את המשרד אבל הוא מתעלם
המשכיר ביקש ממני לפנות את הדברים
מה אני אמור לעשות את זה?
ואולי כדאי להביא את הדברים להבית של ראש הכולל?

תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

אם אתה יכול לשלוח את הדברים לביתו של הראש כולל זה הכי טוב לעשות.

בהצלחה.