הלכות נידה

שאלה:

ערב טוב,
אישה ראתה טיפת דם זעירה לאחר שחלפו 33 ימים מאז הוסת האחרונה.
לאחר ראיה זו חלפו 7 ימים נוספים ללא ראיית דם נוספת.
כיצד עליה לנהוג? האם עליה לעשות הפסק טהרה ולספור 7 ימים או להמתין עד לוסת הבאה?
יש לציין שמדובר באישה בת 49.
מעבר לכך, פעם קודמת קרה אותו דבר אלא שמאז ראיית טיפת הדם (ללא וסת) ועד לוסת הבאה חלפו לפחות 30 יום.
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אינני יודע באיזה אופן ראתה, אבל אם זה היה באופן שאוסר אותה, למה לא לעשות הפסק טהרה ושבעה נקיים ולטבול?