כמה להשקיע בלימודים?

שאלה:

כמה כסף צריך להשקיע אדם בעצמו בלימוד בחודש, אם הוא בעל הכנסה של עשרת אלפים ש"ח בחודש.

אולי יש מיבניות מסויימת או כדומה.

תשובה:

לא הבנתי את שאלתך, במה מדובר? בלימוד מקצוע? לימוד תורה? תפרט יותר. אם הכוונה להשקיע בלימוד מקצוע כדי להעלות הכנסה, יש להתייעץ עם איש מקצוע מה ההיתכנות להוסיף בהכנסות עם הלימוד הזה, מה הצרכים שלך, וכו'. אם עדיין יהיו לך ספקות, תגבש את כל הנתונים ותכתוב לנו וננסה לחשוב יחד.