מכונת תספורת

שאלה:

בס"ד

במכונות תספורת של היום יש במכונה עצמה מספרים של: 0.8 מילימטר / 1.4 מילימטר / 2.0 מילימטר. ובמידה ואתה מוסיף קליפסים – אז הם במספרים של 3 / 6 / 9 / 12 .
השאלה שלי היא איך לכוון את המכונה כדי שהתספורת תיהיה תקינה לפי ההלכה בלי לעבור על איסור הקפה?

תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה

אנחנו צריכים להגיע לכתחילה לגודל של 5 מ"מ ולכל הפחות לא לפחות מ3.5 מ"מ, אינני יודע לומר לגבי הקליפסים כי בכל חברה זה גודל אחר. צריך לשאול בחברה לפי המספרים כמה מ"מ נשאר.