למכור דירה לגוי

שאלה:

לכבוד הרב שלום וברכה
אני שרויה במצוקה וחשוב לי לדעת פסק הלכה
אני גרה בחיפה, שכן רשע מכר את הדירה שלו בבנין שבו אני גרה לאדם ערבי.
מאז ועד היום נמכרו בבנין שלי דירות רבות לערבים , היום אני הדיירת היהודיה היחידה בבניין
אני אשה מבוגרת וחיה לבד וסובלת מהתנכלויות משכני הערבים וחייבת למכור את דירתי ולקנות במקום אחר בסביבת יהודים, הבעיה שאין שום יהודי שמסכים לקנות את הדירה שלי .
השאלה האם לאור הנסיבות שפירטתי יש אפשרות למצוא לי פיתרון שיאפשר לי למכור את דירתי לאדם שאינו יהודי
בברכה יהודית

תשובה:

בשעת הדחק כזו יש מקום להקל ולמכור לערבי.

בשורות טובות ובהצלחה.

מקורות:

הרחבנו בזה כאן.