סגולות

שאלה:

שלום וברכה.
אני יודע שלגבי נטילת ידיים לשחרית צריך ליטול ג' פעמיים לסירוגין.
וכן יש את דעת הגר"א שצריך ליטול ד' פעמיים על מנת להעביר את המים הטמאים של הידיים.

אתמול שמעתי בניחום אבלים מפי הרב : שסגולה למצוא חן בעיני אנשים זה למרוח מים על הפנים אחרי שנוטלים ד' פעמיים.

רציתי לדעת האם זה נכון ?

תשובה:

שלום וברכה

אינני מכיר, אבל אני לא בקי בסגולות וגם לא מחבב כל כך, אני תמיד בעד להתפלל לה' ולהתחזק במצוות וכך זוכים בעזרת ה' בכל הטוב ברוחניות ובגשמיות, וזה עצמו הטוב ביותר שיכול להיות לנו.

באופן כללי אדם שרוחץ פניו בבוקר ובכלל שומר על הגיינה אישית ונעימה, זוכה לנשיאות חן בעיני אנשים…

שבת שלום.