כשרות במועדון

שאלה:

בס״ד
שלום רב הרב הייתי במועדון שפתוח גם בשבת ואכלתי נקניקיה בלחמנייה רציתי לדעת אם יש איסור ואם כן מה אני צריך לעשות כדי לכפר על זה

תשובה:

שלום וברכה

הנושא של פתוח בשבת שולי כאן, הבעיה היא שאני בטוח שבמועדון כזה הכשרות של המסעדה מאוד מפוקפקת אם היא בכלל קיימת, יש מאוד להקפיד לא לאכול שום דבר שאינו בכשרות מהודרת. הקבלה הטובה לעתיד בלי נדר, היא הכפרה הכי טובה.

ברכה והצלחה ושבת שלום.