השבת בגד של מקום עבודה

שאלה:

שלום כבוד הרב.
עבדתי במקום מסוים תקופה והיה שם סוודרים שהעובדים היו יכולים לקחת וללבוש בזמן העבודה אם הם רוצים. יצא שחזרתי הביתה עם הסוודר באחד מהימים ושכחתי ממנו, וכיום אני כבר לא עובדת שם יותר והיום מצאתי אותו הסוודר בארון, כמובן שכוונתי היא להחזירו , אך שאלתי היא האם אני חייבת ממש עכשיו לנסוע לשם במיוחד (המקום נמצא בעיר אחרת לא איפה שאני גרה) או שאני יכולה גם להחזיר אותו באחד מן הימים הקרובים כשאהיה באיזור?
תודה רבה .

תשובה:

שלום וברכה,

אכן צריך להחזיר את הסוודר למקום העבודה, אבל כיון שלקחת את הבגד ברשות ולא גזלת את הבגד, את לא חייבת לנסוע במיוחד, ותחזירי בהזדמנות הקרובה שיצא לך להיות באזור.

בהצלחה.