לא הגישו כמה סוגי בשרי באירוע

שאלה:

סיכמתי עם בעל אולם על מנה עיקרית גלאט: פרגית ואסאדו עגל, בפועל הגישו רק פרגית לכולם, בטענה שהתנור התקלקל (אני פניתי לאחר כרבע שעה משהגישו את המנה לשאול על כך בעקבות אנשים שפנו אליי- האולם לא יידע אותי). כיצד יחושב הפיצוי? מיותר לציין שדבר זה גרם לעוגמת נפש.

תשובה:

שלום וברכה,

קייטרינג שלא ביצעו את ההזמנה של בעל השמחה, בוודאי שלא ניתן לחייב את בעל השמחה בתשלום מלא. בעל הקייטרינג צריך לפצות את בעל השמחה בפיצוי כספי על השינוי. יש לשער את הפיצוי כמה עולה מנות שיש בהם רק סוג אחד בשרי ולא כמה סוגי בשרי. זה קשה לשער בדיוק אבל צריך להגיע לפשרה בגובה הפיצוי.

בהצלחה.