טיול בבודפשט

שאלה:

אנחנו יוצאים לטיול בבודפשט ויש אטרקציה ידועה לעשות שיט על נהר הדנובה.
רצינו לדעת אם הלכתית/מוסרית זה בעיה כי כידוע בזמן השואה הנאצים ימ"ש ירו באנשים לתוך הנהר.
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אין בכך כל בעיה הלכתית, גם לא מוסרית, רגשית זה באמנת ענין של תחושה וכל אחד יעשה כפי שהוא מרגיש. כרגע ודאי אין שם שום שרידים, אבל אני בהחלט מבין את התחושה שלך, ויש מקום לומר שם כמה פרקי תהילים.

בהצלחה ונסיעה טובה.