החלטת וועד להוצאת כספים

שאלה:

לא תמיד אני יודעת אם אני יכולה להוציא כסף ללא רשות.
שכן התלונן שבערך כל חודש בשנה האחרונה מחליפים לנו נורות במעלית כי כל פעם לפחות אחת נשרפת, ובחברת המעליות הציעו שנרכוש ב-240 שקלים נורות לד וזה יחזיק כשנה, אם אני זוכרת נכון. הבנתי שהחלפת נורות זה על חשבון השוכר. האם אני יכולה להזמין נורות לד ללא רשות מהדיירים, ללא כינוס אסיפה, כל שנה, או לפחות עכשיו ובאסיפה הבאה נשאל?

תשובה:

שלום וברכה

ברור שהוצאה פעוטה ושגרתית כזו לא מצריכה אסיפת ועד, ואת יכולה לרכוש נורות לפי דעתך מה שווה יותר מבחינה הגיונית.