לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

חלום

שאלה:

אמא שלי נפטרה לפני 4 חודשים וחלמתי שהיא מאושפזת ואבא שלי יושב לידה בכיסא ואני בסוף המיטה. היא שואלת את אבא שלי (קוראים לו יצחק) יצחק אני אצא מזה?? והיא בוכה .. למה התכוונה ששאלה "אני אצא מזה"??

תשובה:

אני מניח שזה חלום שבא מתוך הזכרונות, היא מן הסתם היתה חולה וזו היתה שאלה שאכן ניקרה בה בשלבים האחרונים הללו.

אמנם צריך לדעת שהיא אכן זקוקה להרבה ישועות, השנה הראשונה אחרי הפטירה אינה קלה ויש בה כפרת עוון, וכל חיזוק במצוות שהצאצאים עושים זה עילוי נשמה עצום לנפטר! בידינו הדבר לשמח אותה ולסייע לה.

בשורות טובות.