החלפת שם

שאלה:

שלום רב, הייתי אצל רב ושאלתי אותו לגבי השם שלי, הוא הסביר לי שהשם השני שלי הוא לא שם טוב ושהשם הראשון שלי לבד הוא חלש
עכשיו הוא אמר לי שאני יכולה להשאיר בתעודת זהות את השם השני שנתנו לי כי הוא על שם סבתי שנפטרה לא מזמן.
ולא לפגוע באמא שלי.
עכשיו הוא הוסיף לי שם ועכשיו אני לא יודעת האם בגלל שהוא הוסיף לי שם אני חייבת להוסיף בתעודת זהות, ובנוסף אני צריכה לעשות הפרשת חלה או משהו בסגנון לגבי השם?

תשובה:

לא צריך לעשות שום דבר וגם לא להוסיף שם, הכל טוב.

אני הייתי שוכח מהאירוע הזה והולך לרבנים שמחזקים בתורה ובעבודת ה', לא עסוקים בשמות.

בהצלחה