פגישות עבודה עם דלת סגורה כשהבעל בבית

שאלה:

אשתי עושה פגישות עבודה בבית, בחדר שלה, עם גברים. אני נמצא בבית. האם אפשרי שהדלת של החדר בפגישה תהיה סגורה [לא נעולה]. אני יכול תאורטית להכנס תמיד [במציאות היא יודעת שאני לעולם (חוץ ממקרה חירום) לא אכנס באמצע פגישה. מקסימום אדפוק על הדלת מבחוץ עד שתפתח.]

תשובה:

שלום וברכה

אינני חושב שיש בזה איסור ייחוד, אם אתה נמצא בבית בודאי יש לכך משמעות גם אם באופן טבעי אתה לא פותח. אבל זה ודאי לא צנוע בכלל. אני משוכנע שלא נאמרים שם סודות, ולכן כן חשוב שהדלת תהיה פתוחה.

ברכה והצלחה.