מחלוקת בבית הכנסת

שאלה:

יש לנו רב בבית הכנסת, שמבזה אנשים ברבים,לוקח סמכויות של גבאות שמעולם לא ניתנו לו, מה עושים

תשובה:

שלום וברכה ידידי, אני בטוח שיש גם צד שני, הוא בודאי רואה שמדובר בסמכויות רבניות מובהקות, והוא גם בטוח שהוא מדבר דברים שנחוצים לקיום בית הכנסת, אתה ממש ממש חד צדדי ואין לזה טעם. אינני אומר מי צודק בענין זה, אבל בדיוק בשביל הדבר הזה יש דין תורה, תלכו ביחד מתוך כבוד הדדי ורצון משותף לברר את ההלכה לבית הדין, והכל יבוא על מקומו בשלום, הדברים יוגדרו לשמחת לב כל הצדדים.

ברכה והצלחה.