ישיבה במקום של תלמיד חכם

שאלה:

היי,
כל בוקר אני לומד עם רב אחד גמרא, שמתי לב שאני כנראה יושב בטעות במקום של רב אחר. רציתי לשאול כמה שאלות:
1. האם מותר לשבת במקום של רב?
2. אם לא, מותר לי לבקש מהרב לשבת שם ואז לשבת? פשוט זה ממש נוח בגלל שזה קרוב לרב שאני לומד איתו.. או שעדיף למצוא מקום אחר?

תודה רבה! (הייתי שואל אותם אבל זה דיי מביך אותי כי אני חושב שאני נופל הזה כל בוקר וצריך לתקן)

תשובה:

אני מבין שלא מדובר ברב בית הכנסת וכדומה, אלא סתם יושב שם תלמיד חכם מחברי הקהילה, אין בעיה לשבת במקום שלו.

ברכה והצלחה בלימודך!