רסק עגבניות

שאלה:

לכבוד הרב שליט"א
שמעתי מקבוצה של ת"ח שעוסקים רבות בענייני כשרות שברסק עגבניות יש בעיה מצד נגיעות ולא חילקו בין כשרות לכשרות אלא באופן כולל.(משמע אפילו בדץ העדה). האם שמיע לכם מילתא בהא?

תשובה:

לא שמעתי כדבר הזה, ובאופן כללי עגבניות זה לא דבר שהנגיעות בו שכיחה מאוד. כמו כן זה מרוסק לגמרי כך שגם אם היה משהו הוא בטל.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. תוכן השאלה
    ראיתי שהסרתם מרשימת המומלצים את רוב המותגים של רסק עגבניות. מה הסיבה? מה הבעיה החדשה שהתעוררה? תודה רבה
    תוכן התשובה
    נגיעות
    התשובה התקבלה מרבני כושרות
    בתאריך כח אייר התשפב
    ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
    ועכשיו הוסרו כ ל המותגים.

  2. לא טעיתי, חשבתי להקשות על מה שכתבתם "עגבניות זה לא דבר שהנגיעות בו שכיחה מאוד", מארגון שעוסק באינטנסיביות בנושא. אם תשובתכם היא דרך לומר שהנכם חולקים, אפשר לדעת במה המחלוקת ? תודה.