לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

טיפול שיניים אצל צוות שרובו גברים

שאלה:

יש לי בעיה מסויימת שבגללה אני יכולה לעבור טיפולי שיניים רק בהרדמה. ואפשר לפתור אותה בטיפול במרפאה מסויימת שרוב הצוות הוא גברים כולל הפסיכולוג. האם נכון לטפל שם? (זה תחום שאין אותו בציבור החרדי)

תשובה:

שלום וברכה

ככל שמדובר בטיפול שיניים ולא בייעוץ פסיכולוגי מתמשך, אלא רק משהו חד פעמי בענין חרדה דנטלית כחלק מההרדמה, אין איסור ללכת לרופא ככל שיש בכך צורך.

רפואה שלמה.