אישור לימודים לפטור מעמלה

שאלה:

שלום וברכה כבוד הרב!
רציתי לשאול אודות כך שבבנק בו אני נמצא הגשתי לפני 3 שנים אישור לימודים בשביל לקבל פטור מעמלה לעובר ושב ועקב כך שלמדתי בכולל אז קיבלתי אישור לימודים ואמר לי הפקיד שזה תקף ל8 שנים הבאות
העניין הוא שבנתיים עזבתי את הכולל והלכתי ללמד תלמידים בחיידר
השאלה היא האם אני צריך לעדכן את הבנק בכך או לא
תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה,

אם הם לא התנו שאתה צריך לעדכן על שינוי של מעמד בן ישיבה, אתה לא צריך לעדכן. הם מודעים שיש אברכים שעוזבים את הכולל אחר תקופה, והם נתנו את הפטור מעמלה גם למי שעוזב את הכולל.

בהצלחה.