לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

משקה פרווה בכוס חלבית

שאלה:

שלום שתיתי נס קפה עם חלב בכוס של חרסינה, הדחתי את פי ואכלתי מאכל בשרי.
לאחר מכן , הדחתי את הכוס בהיסח הדעת בצורה לא מיטבית, שטפתי עם עם מים וסבון אך לא בדקתי שמא נדבקו שיירי חלב לכוס שלא ירדו בשטיפה זריזה זו.
כעת מילאתי ממלא בכוס זו רק קפה שחור, האם עלי לשפוך את הקפה השחור לנקות את הכוס ולהכין קפה שחור חדש שמא נשארו שיירי חלב בכוס או שזה בטל בשישים?

תשובה:

רחצת את הכוס אין סיבה לחשוב שנשאר שם משהו, זה דבר ראשון. וגם אם כן הרי הוא בטל שישים.