מילה

שאלה:

מה הדין בתינוק שכשמלו אותו, תפיסת מקום סוף העטרה במקום שצריך לחתוך נעשה לאחר העמדת האבר ולא בזמן שהאבר שוכב כך שיכול להיות שלא ירד כל העור החופה את העטרה בזמן שכיבת האבר? כבר עברו כמה ימים מהברית.

תשובה:

ככל שיש לך ספק תבקש מהמוהל לראות שוב את הילד. אנחנו בעיניים הבלתי מקצועיות שלנו לא יודעים לומר מה בדיוק צריך להראות ומה בדיוק קרה וכו'.

מזל טוב ורוב נחת.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני כותב לך אחרי שראה אותו המוהל, ואמר שכעת הברית נראית טובה, רק שנוצר אצלו ספק אם הוריד את כל העור החופה את העטרה עם הסכין או שחלק מהעור זז אחורה כאשר הוא נגע בעור ואחר מכן הוא עשה את הפריעה.

  2. אינני איש מקצוע, כך אותו למוהל ליגה א' א', המוהל הזה נשמע קצת יותר צעיר ופחות מנוסה במקרים שחורגים מהרגיל. יש מוהלים מפורסמים מאוד רבותיהם של כל המוהלים, לך לאחד מהם. אני לא יודע היכן אתה בארץ כדי לכוון אותך.