בר מצוה בבית כנסת שאינו אורטודוקסי

שאלה:

שלום כבוד הרב,
יש לי קרובי משפחה שעורכים השבת שבת בר מצוה בבית כנסת שאני משער שהיא לא אורטודוקסי קלאסית (לא יודע להגדיר במדויק אבל הבית ממנו בא חתן הבר מצוה היא רפורמית או קרוב לה) אינני יודע אם בבית כנסת יש מחיצות או לא ואם יש אני משער שגם האגרות משה היה פוסל אותן.
האם מותר לי כחרדי ללכת להתפלל שם ואם לא האם ללכת לקידוש שיתקיים בבית כנסת מותר?
לשם הבהרה לא נראה לי שיפגעו אם לא אגיע אבל ישמחו מאוד אם כן אגיע.

תשובה:

בודאי אין להתפלל בבית הכנסת כזה, אם תרצה להכנס לשם בקידוש ולומר מזל טוב זה אפשרי, אבל מן הסתם לא תוכל לאכול שם כלום מצד הנושא של הכשרות, זה יכול לגרום לך למבוכה מן הסתם.

בשורות טובות.