אייפון

שאלה:

לאחר מעבר של אישה במספר עבודות שבכל אחת היה את החיסרון שלה: עבודה קשה ללא שכר מתגמל.
עבודות עם בעיות בדיני ממונות שכן היו חששות של גזל כלפי לקוחות ועוד.
נראה שהפיתרון להתפשר על אייפון בכדי לעבוד עבודות מסויימות ובפרט עצמאית זה הפיתרון.
השאלה אם אחרי הימנעות של המון שנים מלהכניס את המכשיר לבית הגיע הזמן?
יש לציין שמכירה את המכשיר והשתמשה בו במקומות עבודה ולא שפתאום תקבל אותו ותהיה מכורה כמו הרבה חרדיות שלא ידעו מה זה אינטרנט ופתאום התמכרו…
אין ביטחון לאף אחת על התמכרות, אבל ציינתי זאת בכל זאת שההבדל אולי קיים.

תשובה:

קשה לי לייעץ בלי להכיר מקרוב את האפשרויות, ולא ברור לי כלל למה הישועה היא מהאייפון, אם צריך אינטרנט יש מחשב, למה הכל צריך להיות בטלפון? ובכל מקרה גם אם יש צורך כזה מטעמי פרנסה, יש להשתמש רק לצרכי העבודה, לא לנהל חברויות וכו בווטצאפ, וכמובן לרכוש רק טלפון עם סינון טוב של גוף מוסמך.

בהצלחה