כתם בצבע ורוד מחמת האור באמבטיה

שאלה:

שלום. בבדיקה פנימית לפני טבילה נמצאה לחלוחית בצבע ורוד גוף כמעט בלתי נראית (ורדורד שהופך לחום בהיר מאוד לאחר כמה שעות) מה הדין?
תודה רבה!

תשובה:

אינני יכול לענות בלי לראות, אבל בדרך כלל מה שאתה מציין זה לא ורוד אלא השתקפות שגויה של האור [בהתאם לכך גם ערכתי את הכותרת לשאלתך…], ואם היית מביט בזה לאור יום ולא לאור הנורה אצלכם בבית, זה היה נראה בסדר. שוב, אינני יכול להשיב על מה שלא ראיתי, אבל כל רב יכול לענות לך גם אחרי שיתייבש.

שבוע טוב.