הוכחת יהדות

שאלה:

צהריים טובים , בגלל שהשם שלי משומש בשני המגזרים ובגלל סטראוטיפים חיצוניים הרבה נשים לא מאמינות שאני יהודי , איך אני יכול לקבל תעודה כלשהו שמוכיחה ללא כל צל של ספק שאני יהודי ? תודה מראש ושבת שלום

תשובה:

אם יש ספק לגבי יהדותך, תפנה לבית הדין לבירור יהדות. אם אין ספק לגבי יהדותך, תפנה לרב מקומי שמכיר את בני משפחתך היטב שיאשר שאתה יהודי. באופן כללי תמיד הכי טוב להראוןת כמו יהודי, פיאות וזקן וכיפה יפה… וגם להצדיק אותם עם שמירת מצוות ואז אין ספקות וגם החיים מאושרים ושמחים יותר, ומלאי תוכן ואמונה.

ברכה והצלחה ושבת שלום.