לרשום נוכחות בעבודה

שאלה:

שלום,
אני עובדת כסייעת צמודה בבית ספר.
יש לי 24 שעות שבועיות זה אומר 5 שעות 5 ימים מלבד שעה אחת שאני יכולה להחסיר
אני באה כל יום ב8:00 ואני עדיין לא מוציאה ילדות ללמוד איתן כי הם מתפללות בזמן הזה
השאלה היא האם כשאני באה ברבע ל8 אני אמורה לרשום בנוכחות שבאתי ברבע ל8 או רק אם אני באה ב8?

תשובה:

שלום וברכה,

את אמורה לרשום נוכחות בשעה שאת אמורה להגיע. אם את מקדימה מהשעה שאת אמורה להגיע ואת לא עובדת בזמן הזה את לא יכולה לרשום נוכחות.

בהצלחה.