לתרומות לחץ כאן

הכשרת רשת תנור

שאלה:

רשת לתנור שהשתמשו בה פעם לחלבי ופעם לבשרי. השימוש נעשה על גבי תבניות או נייר כסף. האם צריכה הכשרה? ואם כן- כיצד?
תודה רבה, אשמח למקורות

תשובה:

שלום וברכה

היא בודאי צריכה הכשרה כי בלעה אדים ואולי גם נגע בה וכו' איזה רוטב.

ההכשרה שלה היא על ידי ליבון קל, כיון שאינה נוגעת בדרך כלל באוכל עצמו, אלא מניחים עליה תבניות, ליבון קל נעשה על ידי הכנסתה לתנור נקי שאינו בן יומו כשהיא נקייה ואינה בת יומה, והפעלתו כך ריק עם הרשת 40 דקות על חומו המירבי.

 

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל