הנחת לולב שאולי גרם לו להיפסל

שאלה:

אני קניתי מסוחר ארבעת המינים בסיטונאות ,ארבעת המינים למכור .שבאתי לקחת דברים אז בחרתי לולבים והרמתי לולב אחד של לולבים בטעות בצד ההפוך קצת באלכסון והורדתי וראיתי שהלולבים פגעו בקרטון בסוף לקחתי לולב של סוג אחר אבל אני לא יודע אם זה הזיק וגם אם כן בחלק כנראה מישהו לקח את זה אז השאלה אם צריך לעשות משהו?
תודה

תשובה:

שלום וברכה,

לפי המתואר בשאלה המעשה שלך לא מחייב שנעשה נזק ללולב, וכיון לא ברור שהזקת אתה לא חייב לשלם.

בהצלחה.