עץ אשוח במקום העבודה

שאלה:

במקום עבודתי הציבו עץ אשוח לרגל החגאות הנוצרים. (מציינת שכל העובדים יהודים).
האם יש איסור מצידי לשהות בסביבתו והאם יש חובה למחות על כך?

תשובה:

שלום וברכה

אין איסור לשהות לידו, עץ אשוח אינו עבודה זרה, אבל כל שכל העובדים יהודים, צריך לדבר עם ההנהלה וליצור אוירה במקום שבמקום עבודה יהודי בארץ הקודש אין מקום לכל הטומאה הזו! יש לנו את המסורת שלנו ומה לנו לרעות בשדות זרים! אפשר לדבר על כל אותו נהר של דם יהודי שנשפך כמים על ידי הנצרות במשך כל הדורות…

תזכו לקדש שם שמים בכל הליכותיכם.