לישון בחוץ

שאלה:

שלום רב. יש לי בית עם חצר.. ורציתי לדעת אם מותר לי לישון בחצר… ובכלל שינה תחת כיפת השמיים. כמובן על מיטה שנמצאת. האם מסוכן לישון כי אין מזוזות? ומה לגבי אנשים שיוצאים לפיקניק וכו… ויושבים לפעמים בשטח… האם יש בעיה הלכתית או סיכון מרוחות רעות?

תשובה:

אין איסור לישון תחת כיפת השמים, אבל תעשה את זה באמת במקום שאין חשש מנחשים ועקרבים וכיוצא בזה חלילה.

בילוי נעים.