כתובהצ לאחר הוספת שם

שאלה:

שלום חבר שלי עשה אוספת שם, אמרו לו לשנות בכתובה פעמיים רשמו את הכתובה לא נכון, ‏האם אפשר לשנות בפעם השלישית? ‏השם שהוא אוסיף לא גם תואם בשבילו

תשובה:

שלום רב,

לא הבנתי. הכתובה הראשונה בסדר גמור? ורק עשו כתובה אח"כ לאחר ההוספה של השם החדש וזה לא היה טוב? אם הכתובה הראשונה בסדר גמור והיא נותרה כשהיתה הכל בסדר לא צריך כלל לכתוב כתובה חדשה כאשר מוסיפים שם.