טעות בפוליסה של חברת ביטוח

שאלה:

שלום
אני עבדתי בפרויקט ביטוח לעובדי מדינה
באחד הימים הראשונים שהתחלתי לענות בפלאפון ולסגור לאנשים את הביטוח בטעות העברתי כמה לקוחות אני לא זוכרת כמה שהיה חסר להם עבר ביטוחי של שנה אחת מתוך השלוש שנים שצריך כי כל חוסר בעבר ביטוחי מחקר את הפוליסה אני פשוט לא הבנתי נכון מה אני עושה עכשיו לתקן את הגזלה הזאת ?שדיברתי עם הראש צוות אמר לי שהעבור לסדר היום כי קשה לעבור על כל פוליסה ויתכן האנשים הללו מקבלים את הפוליסה במייל וגם באזור האישי אבל אני לא יודעת עם כולם יסתכלו עם היתה טעות בפוליסה
אשמח לתשובה תודה

תשובה:

שלום וברכה,

אם את יכולה לאתר את אותם אנשים ששלחת להם את הפוליסה אז תשלחי להם מייל שיבדקו את הפוליסה. ואם הם לא יחזרו אלייך הרי זה מחילה מצידם.

בהצלחה.