סרט לשיער לרווקה

שאלה:

שלום כבוד הרב, אני רווקה והתחלתי לפני שבועיים בערך לשים סרט לשיער ( לא כיסוי ראש ) וחשבתי שאני אלך ככה תמיד כי אהבתי איך שזה נראה כששמתי אבל לא אמרתי את זה בפה. עכשיו אני יודעת שאולי בעתיד אני ארצה ללכת גם בלי סרט לשיער ( בלי שום קשר לנישואים כי אחר כך ברור שכיסוי ראש ) במשך החיים. האם מותר לי לפעמים ללכת בלי? שלא יווצר איזו הנהגה מסויימת ואז ח"ו חייבו אותי להמשיך עם זה ואם אני אבטל את ההנהגה אז תיווצר עברה ח"ו. תודה.

תשובה:

אין בזה שום קבלה טובה ושום חשש נדר, תלכי איך שתרצי ובלבד שיהיה כמנהג בנות ישראל הכשרות.

ברכה והצלחה.