לימודי מחשבים

שאלה:

שלום כבוד הרב,
התחלתי ללמוד לתכנת במכללה (חזרתי בתשובה לפני כמה שנים) (ומדובר בכמה שנות לימוד) האם יש בעיה עם המקצוע ? או עם לעבוד בו לאחר מכן? ידוע שרוב החברות שמעסיקות מתכנתים בדרך כלל עצמאיות ושייכות למגזר החילוני (חברות סטרט אפ וכו)
האם בעתיד תהיה בעיה לעבוד יחד על פרוייקט משותף עם אנשים שאולי יעבדו בשבת עליו?
תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה

גם ביתי התחילה עכשיו לימודי תיכנות מחשבים, זה מקצוע מאוד מבוקש היום והעתיד הולך לשם, וזה אכן מצריך התמודדויות בעבודה עם ציבור חילוני על כל המשתמע מכך בעיקר בנושא של הצניעות, ויש לשים לב  לכך בעבודה כל הזמן. הנושא של שבת לא נראה לי מהותי, אין לך עסק עם מה שמישהו אולי עובד בשבת, ואותך איש לא יחייב לעבוד בשבת.

בהצלחה רבה מאוד.