אשתי צופה במונדיאל

שאלה:

משום מה אשתי התחילה לצפות במונדיאל אותי זה לא מעניין בכלל האם אני צריך להשפיע עליה שלא לראות? או שלא להתייחס לכך ברצינות. תודה רבה.

תשובה:

הכי טוב שבכלל לא יהיה בבית מכשירי צפייה כאלו… ועל זה תוכלו לדבר ביניכם אולי בליל שבת קודש באוירת השבת המרוממת, אני מקווה שתגיעו למסקנה לזרוק את זה מהבית. עד שכמה שיש וצופים, אני מניח שלא המונדיאל זה הכי גרוע…

בשורות טובות.