תפילה לא שבה ריקם

שאלה:

שלום,
אם אני לא יודעת מה הסטטוס שלי בשמיים זאת אומרת איך היחס של ה' אלי אז איך אני אדע אם להמשיך להתפלל או שזה ממילא לא מתקבל אז חבל על האנרגיות?

תשובה:

אין תפילה ששבה ריקם, גם משה רבינו לא ידע כמה להתפלל והתפלל והתפלל והתפלל 515 תפילות עד שפשוט בורא עולם ביש ממנו לא להתפלל משום שלא היה זה תפקידו להנהיג את ישראל בארץ, לולי זאת, אין גבול לתפילות, ובעזרת ה' תפילותייך יתקבלו ותקימי בית יהודי שמח! הפסוק אומר שמחנו כימות עיניתנו, שלפעמים כגודל הקושי ומשכו ואורכו כך בעזרת ה' השמחה תהיה עוד יותר גדולה.

אני מפרסם את התשובה כאן באתר כדי שכל המעיינים יתפללו אף הם לישועתך הקרובה.

כל הישועות!