נדרי אונסין

שאלה:

בס"ד
שלום לכבוד הרב.
בעבודה בו אני עובד יש בחירות לוועד אחד הנציגים של המתמודדים הכניס אותי לחדר וכן עוד כמה עובדים איים עלינו שנפוטר אם לא נצביע עבור מועמדו וכן השביע אותנו בתפילין שעל השולחן ואינני יודע מה לעשות אני לא רוצה לבחור בו או במעומד שלו ?
בבקשה הרב צריך תשובה דחוף ואשמח עם מקורות שבוע הבא הבחירות.תודה

תשובה:

לכאורה זה בגדר נדרי אונסין שאין בהם ממש כמבואר במשנה בנדרים דף כ ב.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. האם יהיה מותר לשואל הנכבד להגיש תלונה? למיטב הבנתי זה אמור להיות בעיה חוקית להתנהג בצורה שכזו לעובד. במיוחד אם מדובר באיום בפיטורין!