קבוצת מיקוד

שאלה:

שלום,
יש חברה שעושה סקרים והם עושים קבוצת מיקוד שזה אומר שמתכנסת קבוצה של אנשים והחברה נותנת לכל משתתף דף עם שאלות וצריך לענות עליהם ולהשתתף בדיונים וזה מצולם וזה גברים בנפרד ונשים בנפרד וההסרטות לא עוברות לשום מקום הם נשארים אצל החברה והם צופים בהסרטות ומנתחים את שפת הגוף. וכל משתתף מקבל תווי קניה של 200 שקל
מותר להשתתף בזה?

תשובה:

נשים לא ישתתפו בזה, הרי זה יעבור לניתוח אצל גברים בהנהלת החברה.