לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

ספק קידושין

שאלה:

הזמינו אותי לחתונה ויש לי מחשבות טורדניות של קידושין כבר די הרבה זמן לא בטוח מתי התחילו ואני מכיר את הכלה ולמרות שאני די בטוח שזה לא קרה איתה אני מפחד מזה שזה שאני אתן כסף בחתונה פתאום ייחשב קידושין האם יש מה לחשוש וסביר להניח שהראש שלי ייחשוב בכוח שאני מקדש אותה בסכום שאני מתכוון להביא ואף יגרום לי לחשוב שאני אומר את זה האם במידה ואתן פשוט את הכסף אחרי הקידושין שלה יפתור ואני לא אצטרך לחשוש?

תשובה:

המחשבות הללו הן כמובן שטויות וגם אם תחשוב כל החתונה שאתה רק מקדש אותה שוב ושוב אין לזה שום משמעות והכל שטויות, ולא משנה מתי תתן מתנה לפני או אחרי זה לא רלוונטי. איך מטפלים בעצם הקושי אינני יודע, זו שאלה לאיש מקצוע.

רפואה שלמה ובשורות טובות.