טעות בסופר

שאלה:

שלום,
הזמנו הזמנה מסופר אונליין.
ובהזמנה הזמנו 2 יחידות מילקי, ויחידה אחת מילקי מיני.
במשלוח הגיעו 2 יחידות מילקי, ו2 יחידות מילקי מיני.
אחת מיחידות המילקי הגיעה הרוסה עקב משלוח לא תקין.
אני מתכוון להגיש תלונה ולקבל החזר על המילקי שנהרס.
שאלתי:
יש את המיני מילקי השני, שהגיע בטעות וללא חיוב. האם מותר להשתמש לפני שמתעדכנים עם שירות הלקוחות מה הם רוצים לעשות איתו? (אין לי בעיה גם לשלם)

תשובה:

שלום וברכה,

אם אתה מתכונן לשלם על המוצר הנוסף שקיבלת בטעות, מותר לך להשתמש מיד. מאחר והסופר מסכימים שתשתמש אם תשלם. אח"כ אתה יכול לברר מול הסופר שקיבלת מוצר נוסף ואתה מסכים לשלם. והם יחליטו אם לגבות תשלום או למחול.

בהצלחה.