חינוך ילדים

שאלה:

שלום כבוד הרב..
ילדתי נמצאת בבית ספר ממלכתי דתי בכיתה א, ישנם כמה דברים שמפריעים לי ורציתי לשאול מה ההלכה אומרת על זה.
א- ישנן ילדות (אוקראיניות) בכיתה שלובשות חצאית ממש קצרה , בלי גרביון , ממש חצאית קצרה . האם זה בסדר ?
ב- הבנים והבנות נמצאים בחלל מעורב בהפסקות (לא בכיתה ) האם זה בסדר?
האם היית ממליץ לי להעביר אותה לבית ספר יותר צנוע ?

תודה וחודש טוב

תשובה:

שלום וברכה

ההמלצה שלי חד משמעית היא להעביר אותה לבית ספר תורני – חינוך עצמאי או רשת אחרת, מקום ששם יש יראת שמים כהלכה, ובעזרת ה' היא תגדל בת ישראל כשרה וטובה.

רוב נחת!