מה עדיף בתור לימוד לנער

שאלה:

מה עדיף לנער ללמוד, דף יומי בירושלמי או אור החיים הק׳ על הפרשה כולה מדי שבוע?
תשובה

תשובה:

שלום וברכה

קשה לי לייעץ כי השאלה מצד עצם מהותה לוקה בחסר: האם מדובר בנער שכבר שולט היטב בבלי שהוא רוצה ללמוד ירושלמי? האם הוא מקדיש זמן ללימוד הלכה באופן שיטתי ויעיל? ועוד שאלות. תנסה לפרט יותר את סדרי הלימוד ומה סיבת השאלה וננסה לסייע. בהצלחה רבה!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שולט בכל הבבלי היטב? אני הייתי מציע לקחת מסכת ולשנן אותה עד כדי שניתן להבחן עליה. ואם שולט בבקיאות ללמוד בעיון. כך גם בלימוד הלכה ללמוד באופן שניתן להבחן עליו.