לתרומות לחץ כאן

קמח בחזקת נקי – מה לעשות לאחר הפתיחה?

שאלה:

שלום

יש לי קמח מלא של "שדות" בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית שרשום על האריזה: "הקמח בחזקת נקי מחרקים ללא צורך בניפוי, ללא צורך בקירור כשהאריזה אטומה ובמילוי אוויר"

השאלה היא אם אני פותח את האריזה ושם קמח במכונת אפיית לחם יחד עם מים, שמרים, סוכר ומכוון את המכונה שתתחיל לעבוד בעוד 6 – 8 שעות האם יש חשש שיווצרו תולעים בזמן הזה?

שאלה נוספת : הבנתי שאם מאחסנים את האריזה הפתוחה ישר בהקפאה אז בשימוש הבא לא צריך בדיקה. האם אותו דבר גם לגבי איחסון במקרר?

תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אין סיבה שבכמה שעות בודדות יווצר משהו, כמובן שיהיה סגור במכונה.

קירור גם מועיל אבל לא באותה רמה, ולא לאותו טווח זמן, יש להקפיא.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל