תשלום עבור נסיעות שלפני רכישת החופשי חודשי

שאלה:

רציתי לשאול אם ילדי נסעו לפני הטענת חופשי חודשי ובאותו יום עשיתי להם חופשי חודשי לאחר שנסעו האם אני צריך לשלם על הנסיעות שלהם?

תשובה:

שלום וברכה,

הזכות של חופשי חודשי ניתנים עבור נוסע ששילם מראש עבור חודש, ולא ניתן עבור נוסע שעדיין לא שילם. ולכן יש לשלם עבור נסיעות שהיו לפני רכישת החופשי חודשי. אם אתה רוצה להיפטר מתשלום תוכל להתקשר לחברה ואולי הם יפטרו אותך מתשלום. [מסתבר שלחברת נסיעות יש סמכות לפטור אותך מתשלום למרות שהתשלום מגיע משרד התחבורה].

בהצלחה.