זוגות מעורבים דתיים חילונים

שאלה:

שלום , אני יודע מה התשובה המקובלת לכותרת שאלתי…
אך בכל זאת רוצה לשאול:
בעבודתי יש חילונית שאני חושב שמחבבת אותי, עברתי כבר גיל ההמוצע והמקובל לנישואין…הנני בעל תשובה…מפגשיי עם בחורות דתיות לא הניבו תוצאות , אבל אני לא מקשר את חוסר מציאת הזיווג לעניין מגזרי אלא רק מציין עובדה.
האם מותר לצאת עם חילונית ולבדוק את הנכונות שלה לשמירת מסורת בסיסית והלכות בסיסיות , או שזה מיותר?

תשובה:

שלום וברכה

מתוך נסיון רב כאן באתר אני יכול לומר לך שזה מיותר לחלוטין! אכתוב בכמה מילים ואם תרצה אפנה אותך לאחד שנכווה, הנכונות הזו לא מחזיקה מים… לפני החתונה בטוחים באהבה מחפה על הכל, ויהיה דבש וכל אחד יבוא לקראת השני ויבין ויכיל וכו' וכו'… אבל החיים ממשיכים ויש לחצים, ושיגרה, ואז בעצם כל אחד וההרגלים שלו והרצונות שלו, ואם אתה לא מאמין במשהו אז למה שתמיד תבוא לקראת עד הסוף, הרי זה מתנגש לך בדברים שאתה רוצה וכו', והיום זה עולם שלם של טיפולי זוגיות בזוגות מעורבים, בדרך כלל בחוסר הצלחה מובהק. אז מה שלא מתאים…

בשורות טובות וכל הישועות.