הפסק טהרה לאחר בדיקת פאפ

שאלה:

שבוע מבורך, אני מחר צריכה לעשות בדיקת פאפ ובנוסף להתחיל את השבעת נקיים שלי, במידה ויהיה דם מהבדיקה שהבנתי שלא אוסר את האישה, איך אוכל להתחיל את השבע נקיים? תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה

הדם יהיה מועט וקצר, תנסי לעשות הפסק טהרה לפני השקיעה אם זה יצליח וכבר נגמר הדם, מצויין, אם לא, תמתיני למחר ותעשי אז הפסק טהרה, אני מניח שזה כבר יהיה בסדר.

הנושא של הדם הזה אם כן אוסר או לא אינו רלוונטי למצבך, כדי לעשות הפסק טהרה צריך שיהיה נקי.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ואם מדובר על היום השביעי? נלקח הפאפ ביום השישי, חוששת לבדוק ביום השביעי שמא תראה בגלל הבדיקה (הבדיקה עצמה רק בנרתיק)
    האם לוותר על הבדיקה האחרונה